VILKÅR

 

SE VORES HANDELSVILKÅR HERUNDER
Ilopa.dk
Århus Plads 2
2100 København
CVR: 36610646.

BETALING
Hos Ilopa kan du betale med VisaDankort, Visa og Mastercard.

LAD OS HJÆLPE
Kontakt os på  +45 2682 3197 alle hverdage mellem 09.00 & 15.00, eller send os en mail på ilopadesign@gmail.com

FORSENDELSE I DK
Levering: 35 DKK
Alt forsendelse i Danmark er via DAO. Når du bestiller er det muligt at vælge, hvilken adresse du vil have leveret til.
Forsendelsestid er  1-3 hverdage

MOMS
Alle beløb i ILOPA´s webshop er angivet i Danske Kroner og inkluderer 25 % moms. 

FORTRYDELSESRET & RETURNERING
ILOPA yder som service 14 dages returret på købte produkter, regnet fra den dag varen er modtaget. Hvis købet fortrydes, er du som kunde forpligtet til, at returnerer varen i samme stand og mængde som modtaget fra vores side. Originale tags og labels skal sidde i produktet, ligeledes være ubeskadiget. Du som kunde afholder udgift, risiko og ansvar for fyldestgørende emballering ved returnering. Venligst opbevar trace nummer på forsendelsen som dokumentation, indtil produktet er os i hænde. Ved afprøvning af produktet hæftes for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for, at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Venligst bemærk, at ILOPA ikke accepterer forsendelser sendt per efterkrav. Når varen er modtaget og godkendt, refunderes købssummen til din konto indenfor 5-10 hverdage. Tilbagebetalingen sker med samme betalingsmiddel, som benyttet ved den oprindelige transaktion, med mindre der udtrykkeligt er indvilget i andet.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes du venligst adviserer dette per mail til: ilopadesign@gmail.com
Mrk.: Retur

Venligst begrund årsagen til, at varen returneres (vi bruger tilbagemeldingen til, at kunne forbedre købsoplevelsen) Angiv gerne ordre nr.- dette letter processen.

VIL DU RETURNERE EN PAKKE, SEND TIL:
Ilopa
Århus Plads 2
2100 København Ø
Danmark

REKLAMATIONSRET
ILOPA yder 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov. Fabrikations-og materialefejl, der konstateres ved varens modtagelse skal informeres til ILOPA indenfor 24 timer, efter modtagelse af varen. Reklamationsretten dækker ikke pådraget fejl, skader, slitage, direkte eller indirekte, ringe vedligeholdelse opstået som følge af ureglementeret anvendelse. Findes reklamationen retlig kan varen efterfølgende returneres for reparation, ombyttes til erstatningsvare eller efter aftale, eventuelt krediteres. I tilfælde af en reklamation, afholder vi returneringsomkostningen i rimeligt omfang.

I tilfælde af reklamation, venligst ret skriftlig henvendelse til: ilopadesign@gmail.com.

FORBEHOLD
Vi gør os umage i alle aspekter, dog kan der utilsigtet forekomme uregelmæssigheder på www.sværtfint.dk i form af afgiftsændringer, prisændringer, prisfejl, korrekturfejl, udsolgte styles og størrelser og force majeure, herunder arbejdskonflikt og forsinkelse af leverancer fra underleverandører. ILOPA kan ikke drages til ansvar for ovennævnte forbehold.

KLAGER (VILLE VI SELVFØLGELIG VÆRE KEDE AF)
Vi håber du er glad og tilfreds, men hvis ikke vil vi meget gerne høre fra dig:  +45 2682 3197 i hverdage mellem 09.00 & 15.00 ellers send os en mail: ilopadesign@gmail.com.